Wednesday, July 08, 2009

sate..sate..

hehehe...entry kali ni pasal sate lak..kuang3.. bile org tanye, aku duk mane..then, aku ckp aku duk kjg. mesti org tu akan reply cm ni balik...
"ooo..duk tempat sate tu..ari2 makan sate la ek..sate mane sedap ek..bole la banje sate..."
hahaha..semua nk kene ckp cm tu..glemer tol sate kjg ni..hukhuk..tp, mmg bandar kjg ni la tempat lahir aku..dr kecik membesar kt sini..hmmm..ari sabtu ari tuh, finally aku jumpe kwn2 skola aku.. ssh sgt nk jumpe. asal deal je mesti tk jd. semua nk kawen dah. kitorng jumpe ni pun ade 2 sbb.. 1st , kwn aku nana tu nak g jepun kje sane sebulan. so, nk jumpe jap. nk bg list2 buah tangan yg perlu die beli utk bg aku..hahaha..sbb ke 2, mostly from them nk kawen bulan ni. tp, sedeynye, hanya kami ber3 je. aku awa nana. awa pun nk kawen 19hb ni.. hukhuk..kawen dh semua.. tk bnyk pic amik pun. tp, pic seri pengantin sorng ni sempat la gak aku snap.. heheh..




----ni la awa.. berseri2 muke nk kawen..tu muke tk sabar nk tawen..----

----sate..sate...nyum..nyum----

----kuah sate kajang..erm...daaaaappp----

----ketupat + bawang + timun----


----dah kenyang mkn sate.. kitorng lepak gerai membe kitorng lg sorang.. elly.. die ni minat btol bisnes..die bukk kedai kat bazar kajang..tiap2 ari jumaat,sabtu n ahad... die jual sandal crocs.. original & murah.. jom kekawan.. g sane usya tgk...----

----keje kitorng yg dok punggah barang2 die..hahaha..sorry elly----

hmm..walaupun hanya aku nana awa n elly je yg ade, tp, best.. lame tk jumpe korang.. pasni tk tau la leh mcm tuh lg ke tak..tp.aku windu kat sorang kwn aku ni... die pun nk kawen bulan ni.. same date ngn awa.. tk tau nape ngn die skg..ape jd ngn die..seolah2 nk lari dr kitorng.. tp, ape pun..utk awa, aku doakan selamat semua nye.. bahagia tgk ko hepi je..semoga tk de ape yg terjadi sblom bape2 minggu je lg ni.. take care gurl.. smoga jd seorang isteri yg solehah..amin..
To nana... haa..elok2 sket kt tempat org..jgn lupe msia.. take care gurl.. lov u all..
Lastly, utk kawan aku yg  lg sorang tuh..kitorng pggl die A.N.O.S.Z. je.. aku doakan ko bahagia..ape pun keputusan ko, aku sapot je.. take care..
lepas ni semua dah kawen.. tk leh nk jd setan mcm dlu.. hikhikhik...cyg korang..


0 comments: