Sunday, August 23, 2009

my status???

salam semua....wah2 tak sangke ek.. ramai rupenye yg tgk blog ni..dalam diam2 je masing2 tgk blog aku ek..mentang2 la tk leh nk tau sape tgk...huhuh...semua dok skodeng diam2 je blog ni.. neway its up to u..

pg td, aku on ym aku, dpt off9 msg dr seseorang ni..huhuh.. one of my fren from sel7..die tanya pasal status aku..btol ke? katenye dh heboh semua dok tgk blog aku..hmmm..pelik ek..die tau dr org lain.. nape org tu tk tanye aku teros ek? ades...teramat la bz bodi ek.. bile tk de cite hangat, masing2 dok diam....tk de nk tanye ape2 ek.. bile tau ade cite hangat, haa..melambak2 lak pm aku dpt..huhu..hmmm..ape pun, utk kekawan semua.. ape yg korang tgk + baca ape yg ade dlm blog aku ni, semua nye adalah betul.. n kehidupan aku skg.. nk tau ape2, just direct ask me k.. biase la kan, information ni ade yg betul.. ade yg salah.. so, its more better ask the person directly!!!
To all my lovely fren at Sel7, sorry for everything.. tk berniat nk sorok ape2 pun dr korang semua.. hmmmm.. please pray 4 my happiness...


0 comments: